Home AGD Sharp i Vestel śledzą trendy rynkowe – wspierają Instytut Sztuki Kulinarnej

Sharp i Vestel śledzą trendy rynkowe – wspierają Instytut Sztuki Kulinarnej

Marka Sharp, należąca do tureckiego koncernu Vestel, aktywizuje swoją obecność marketingową na naszym rynku. Niedawno rozpoczęła współpracę z Instytutem Sztuki Kulinarnej, a także zorganizowała konferencję prasową z udziałem gwiazd Patryki Wegi.

Koncern Vestel z marką Sharp został partnerem technicznym Instytutu Sztuki Kulinarnej, szkoły gotowania na warszawskim Mokotowie. ISK od 2007 roku prowadzi szkolenia i warsztaty kulinarne – szkoli także szefów kuchni oraz organizuje eventy. W ramach współpracy, Sharp oraz Vestel dostarczyły do szkoły gotowania najnowsze sprzęty – w tym piekarniki, lodówki a także najnowsze winiarki do przechowywania trunków marki Vestfrost. W Instytucie Sztuki Kulinarnej znaleźć można także kuchnie profesjonalne marki Finlux, które w Polsce reprezentowane są  przez turecki brand. Dzięki sprzętom, goście szkoły gotowania mogą odkrywać tajniki kulinarne, korzystają także z najnowszych technologii – automatycznych programów czy rozwiązań opatentowanych przez Sharpa (np. Plasmacluster).

W ramach inauguracji współpracy, Sharp zorganizował także konferencję prasową, na której m.in. przyrządzał krewetki w pralce (sic!) czy łososia ze zmywarki.

Właśnie od jednego z gości naszych warsztatów kulinarnych w Skład Bananów dostaliśmy kilka zdjęć. Zerknijcie jak to wyglądało a już niedługo niespodzianka….fot. Jaroslaw Antoniak

Opublikowany przez Sharp Home Poland Poniedziałek, 2 lipca 2018

MS